Borsamızın Nisan Ayı Meclis toplantısı gerçekleşti.

gemlik-ticaretborsasi-protokol-imza-37

Borsamızın 2016 yılı Nisan Ayı Meclis Toplantısı Hizmet Binamızın Meclis toplantı salonumuzda gerçekleşmiştir.
Meclis Başkanı Mustafa Doğan başkanlığında gerçekleşen toplantıda bir önceki toplantıda alınan kararlar oylamaya sunularak oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra Mart Ayı genel geçici mizanı, Mart Ayı gelir gider bütçe takip çizelgesi incelendi ve oy birliğiyle kabul edildi.
Diğer gündem konuları olan ilçemizdeki okulların geliştirdiği projelerle ilgiliydi. Meclis Başkanı Mustafa Doğan söz alarak “Gemlik Ticaret Borsası ilçemizde eğitime her zaman destek olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Atatürk İlkokulu ve Ali Kütük Ortaokul’unun geliştirdiği projeleri oylarınıza sunuyorum” dedi. Atatürk İlkokul’una yapılacak olan “Zeka Oyunları Sınıfı Projesine” ve Ali Kütük Ortaokul’unun geliştirmiş olduğu “Süt İçin Süt İçirin Projesine” maddi destekte bulunulmasına oy birliğiyle karar verildi.