Borsa’mızdan Tarım ve Orman İl Müdürüne Ziyaret

Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, Meclis Başkanı Mustafa Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Erdinç Ersan ve Gemlik İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Tuna, Bursa İl Müdürü Sayın Hamit Aygül’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Coğrafi İşaretli Gemlik Zeytini Avrupa Birliği Tescil başvurusu hakkında bilgi verildi. İlçemiz tarım sektöründe yapılabileceklere ait projeler, kurutma zeytin üretimi, çiftçi eğitimleri, tarımın ve ticaretin nasıl arttırılacağına yönelik çalışmalar yapma konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Tarım Müdürü Sayın Hamit Aygül ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tarımsal projelerle ilgili birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtiler.

Bunları da okuyabilirsiniz

Benzer yazıları inceleyin

Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed